Nog even en dan kan ik het eerste geheim onthullen

Even een klein berichtje van mij.
Het is al een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet. Ben op het moment druk met van alles je kunt het niet zo gek bedenken of ik heb alweer iets anders te doen. Maar goed afgelopen woensdag ben ik weer wezen scrappen met een aantal dames dus die draad is weer opgepakt. Hoop volgende week toch weer thuis lekker te kunnen gaan scrappen.
Je zult wel denken wat heeft dit allemaal met het eerste geheim te maken nou dat zit zo.
Mijn moeder wordt morgen 60. Dus mijn zusje (Erika) en ik hebben wat bedacht. Samen met onze gezinnen hebben we haar een mooie fototoestel gekocht. Ze wil heel graag een nieuwe. Dus dit is onze gelegen heid om haar een nieuwe te geven.
Vanavond gaan Erika en ik naar haar toe om een bakje koffie te drinken. We nemen onze slaap spullen mee en natuurlijk het kado wat ze morgen krijgt. En een heerlijke fles wijn voor vanavond.  Als alles goed is komt de bakker ons morgenvroeg een heerlijk ontbijt brengen. En natuurlijk de 60 rozen van ons allemaal.
Vanmiddag had ik net alles klaar staan voor vanavond (gelukkig achter een deur) wie komt er even aan waaien? Juist mijn moeder. Gezellig hoor, maar het kwam mij eigenlijk niet zo goed uit. Maar goed niets laten merken en gewoon even gezellig een bakkie doen. En wat zegt ze, nu had ik Hennie (een vriendin) aan de telefoon en ze vroeg of ik mijn verjaardag op een speciale manier ging vieren. Nou had mijn moeder gezegd dat is toch niet nodig. Ik vier het net als andere jaren.
Ze moest eens weten wat we in petto hebben. Natuurlijk hebben we mensen voor de avond uitgenodigd.
Hopen dat ze morgen kan genieten van haar verjaardag.
Het tweede geheim zal ik later onthullen want onze zoon kijkt ook af en toe op mijn blog.

Tot de volgende keer

     

3 opmerkingen:

 1. nu maar hopen dat je moeder niet meeleest! Alvast gefeliciteerd met haar verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk idee voor de verjaardag van je mams. Ze zal wel heel verbaasd zijn. Groetjes van Els en alvast proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je moeders verjaardag!
  Wat lief dat jullie haar zo gaan verwennen vandaag en gisteravond. Dat zal ze prachtig vinden!
  Geniet van alles, fijn weekend,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen